Тези зодии страдат от социална тревожност… Нека разгледаме четирите зодии, които

...
Тези зодии страдат от социална тревожност… Нека разгледаме четирите зодии, които
Коментари Харесай

Тези зодии страдат от социална тревожност…


Тези зодии страдат от обществена тревожност… Нека разгледаме четирите зодии, които са най-застрашени да развият и изпитват обществена тревога.
Социалната тревога е
постоянно срещано предизвикателство, което визира доста хора, правейки обществените им взаимоотношения плашещи. Интересното е, че астрологията допуска, че избрани зодиакални знаци са по-предразположени към обществена
тревога спрямо други.
Нека разгледаме четирите зодии, които са най-застрашени да развият и изпитват обществена тревога. Разбирането на тези трендове може да помогне на хората от тези знаци да се ориентират по-добре в обществените си взаимоотношения и да потърсят поддръжка, когато е належащо.

А ето и кои са тези зодии:

Ракът е прочут със своята сензитивност и прочувствена дълбочина. Хората, родени под този воден знак, постоянно имат нараснало схващане за заобикалящата ги среда и страстите на другите.

Тази остра сензитивност може да докара до обществена тревога, защото Раците може да се опасяват от наказание или отменяне, доста повече спрямо някои други знаци.

По природа те са доста състрадателни, което ги прави страхотни другари, само че тяхната емпатия може също да ги накара да се тормозят прекомерно доста за това по какъв начин ги възприемат другите и дали дават отговор на общоприетите стандарти.

Тези терзания постоянно им пречат да се впишат по-добре в обществената си среда.

Девите са перфекционисти. Те имат остро око за детайлите и са мощно аналитични. Въпреки че тези черти могат да бъдат положителни и потребни, те също по този начин могат и да им пречат в обществените взаимоотношения.

Девите са склонни към прекомерно мислене. В обществени обстановки те може да преглеждат деликатно всяко свое придвижване и да се тревожат прекомерно доста за допускане на неточности.

Тази непрекъсната самокритика може да докара до обществена тревога, защото те се стремят да отговорят на личните си високи стандарти и се опасяват, че може би не ги съблюдават.

Също по този начин са склонни да изпитват неустановеност за това по какъв начин тъкмо ги възприемат другите.

Риби са различен воден знак, прочут със своята мечтателна, сензитивна и интроспективна природа. Рибите са мощно интуитивни и постоянно се усещат претрупани от страстите и силата на хората към тях, написа tialoto.bg.

Тази сензитивност може да направи обществените им връзки предизвикателни, защото Рибите могат да поемат отрицателни трептения и да се усещат по-тревожни в обществена среда.

Техният богат вътрешен свят от време на време може да се сблъска с външния свят, който е много по-различен, което да докара до обществен дискомфорт.

Козирозите са амбициозни и дисциплинирани. Водени са от предпочитание да съумеят и да бъдат уважавани. Тази упоритост обаче от време на време може да докара до обществена тревога, защото Козирозите се опасяват от неуспех и наказание доста повече от други зодиакални знаци.

Те може да се тревожат, че не дават отговор на упованията, което може да направи обществените им взаимоотношения стресиращи. Въпреки увереността си в професионалните си качества, те може да изпитват стеснение при инцидентни обществени срещи и да не се усещат удобно измежду непознати.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР